SPIRITUELL LIVSCOACH

 

 

» «

 

YOGA OCH MEDITATION

 

- flowbyfanny

FLOW BY FANNY

 

Så länge jag kan minnas har jag känt mig annorlunda. Jag har spenderat många timmar i mina yngre dagar ensam, gråtandes och önskat att jag var "normal som alla andra". Jag önskade att jag inte skulle känna så mycket. Jag kunde bokstavligt talat drunkna i mina egna känslor emellanåt. Trots min uppfattning av att känna mig annorlunda, så har jag alltid haft en stark tillit till livet och känt av en större kraft runtomkring mig. Det som i de flesta människors sanning kan kallas "övernaturligt och flummigt" är i min värld lika verkligt och naturligt som att andas. I och med detta insåg jag tidigt att vi alla människor kan skapa allt vi vill ha i våra liv. Det är endast fantasin och rädslor som sätter våra gränser.

 

Min intuition är min superkraft. Jag känner tydligt av energier runtomkring mig och har lätt för att läsa av andra människors känslor samt se deras inre potential. Att leva med en högkänslighet i dagens upptagna samhälle kan vara påfrestande. Jag jobbar dagligen med min själsliga utveckling på olika sätt och har skapat bra rutiner och verktyg till mig själv, för att lättare kunna hantera allt detta - men det var under en lång tid som jag kände och bar på alla dessa känslor utan att veta vad jag skulle göra av allt. Idag har jag förstått att allt jag har gått igenom i mitt liv har tagit mig dit jag är idag. Jag är tacksam för allt, både det bra och det dåliga. Alla upplevelser har givit mig erfarenhet och förståelse på ett djupare plan. Allt har haft en mening. Mina djupa dalar, mina höga toppar samt alla nyanser däremellan, har givit mig stora lärdomar för att kunna möta andra människor där de befinner sig på sin livsresa. Att få möta och vägleda andra människor i deras själsliga utveckling får även mig att växa. Livet är en skola och vi är alla varandras läromästare.

 

Min filosofi är att vi alla är här på denna jord för att utvecklas som människor och vi alla bär på olika gåvor. Vi är alla här för ett högre syfte. Livet har och kommer alltid att ge oss prövningar på olika sätt - Allt för vårt eget bästa. Detta för att vi ska skala av lager på oss själva, bli mer sanna mot oss själva, lära oss att leva med ett mer öppet och förstående hjärta samt älska varandra med ovillkorslös kärlek. Det vi alla behöver lära oss är att lyssna inåt - Vad är det just Du behöver för att må bra? Vad är det som får Din själ att stråla? Vad är Ditt syfte här på jorden? När är Du som lyckligast? Lever Du din sanning?

 

Du är din egen Guru. Du har alla svaren inom dig.

 

Kärlek, Fanny