SPIRITUELL LIVSCOACH

 

>>  << 

 

YOGA OCH MEDITATION

 

- flowbyfanny

OM MIG

Så länge jag kan minnas har jag känt mig annorlunda. Jag har spenderat många timmar i mina yngre dagar ensam, gråtandes och önskat att jag var "normal som alla andra". Jag önskade att jag inte skulle känna så mycket. Jag kunde bokstavligt talat drunkna i mina egna känslor emellanåt. Trots min uppfattning av att känna mig annorlunda, så har jag alltid haft en stark tillit till livet och känt av en större kraft runtomkring mig. Det som i de flesta människors sanning kan kallas "övernaturligt och flummigt" är i min värld lika verkligt och naturligt som att andas. I och med detta insåg jag tidigt att vi alla mönniskor kan skapa allt vi vill ha i våra liv. Det är endast fantasin och rädslor som sätter våra gränser.

 

Min intuition är min superkraft. Jag känner tydligt av energier runtomkring mig och har lätt för att läsa av andra människors känslor, vilket kan vara både utmattande och utmanande för mitt eget mående. Att vara högkänslig och empatisk i dagens upptagna samhälle är påfrestande. Idag har jag jobbat fram bra verktyg för mig själv för att lättare kunna hantera allt detta - men det var under en lång tid som jag kände och bar på alla dessa känslor utan att veta vad jag skulle göra av allt. Själslig påfyllnad är för mig livsviktigt. Det som ligger mig närmast i hjärtat är yoga, meditation samt spendera tid med djur och natur.  

 

Min filosofi är att vi alla är här på denna jord för att utvecklas som människor och vi alla bär på olika gåvor. Vi är alla här för ett högre syfte. Livet har och kommer alltid att ge oss prövningar på olika sätt - Allt för vårt eget bästa. Detta för att vi ska skala av lager på oss själva, bli mer sanna mot oss själva, lära oss att leva med ett mer öppet och förstående hjärta samt älska varandra med ovillkorslös kärlek. Det vi alla behöver lära oss är att lyssna inåt - Vad är det just Du behöver för att må bra? Vad är det som får Din själ att stråla? Vad är Ditt syfte här på jorden? När är Du som lyckligast? Lever Du din sanning? Du är din egen Guru. Du har alla svaren inom dig. 

 

Sat Nam, Fanny

 

 

 

 

"Be your own Guru"