Spirituell vägledning

 

- flowbyfanny

OM MIG

Jag har så länge jag kan minnas känt mig annorlunda. Som att jag inte hör hemma på den här jorden. Jag har spenderat många antal timmar i mina yngre dagar ensam, gråtandes och önskat att jag var "normal som alla andra". Jag önskade att jag inte skulle känna så mycket. Jag kunde bokstavligt talat drunkna i mina egna känslor. 

 - Idag har jag lärt mig att hantera min känslighet och ser det istället som en stor gåva. Min känslighet är min bästa vän, något jag inte vill vara utan.

   

Under större delen av mitt liv har jag fått höra att jag är "konstig", "överkänslig" och "flummig" -  Allt detta sällan i en positiv bemärkelse. Detta bidrog till att jag gjorde allt för att passa in bland alla andra. Gång på gång har min själ knuffat tillbaka mig, till min egen väg och sanning. En väg som har varit och fortfarande kan vara väldigt ensam och göra ont emellanåt. En stor lärdom jag dock har tagit med mig, är att inget gör så ont som att inte leva efter sin egen sanning.

- Mitt syfte är att hjälpa och vägleda andra människor till att våga leva sin egen sanning. Jag vill vara en trygghet för andra människor, en person som jag själv en gång önskar att jag hade haft.

 

Ofta kan jag känna på mig att saker och ting ska hända, långt innan de överhuvudtaget har hänt. Jag kan känna av vad en annan människa tänker, ibland utan min vetskap. Jag har även lätt för att känna andras känslor i min egen kropp. Detta innebär att jag ofta har svårt för att vara bland stora folksamlingar under lång tid - då jag lätt kan börja må dåligt. Idag har jag jobbat fram bra verktyg för mig själv för att lättare kunna hantera allt detta - men det var en lång tid som jag gick runt och kände och tog in alla dessa känslor, utan att riktigt veta eller förstå varför. 

 - Själslig påfyllnad så som egentid, yoga, meditation, träning samt spendera tid med djur och natur - det har varit och är mina största hjälpmedel för att landa tillbaka i mig själv. Vi alla är unika och har olika behov. Lyssna inåt - din själ vet precis vad den behöver.

 

Jag hade en bra och trygg uppväxt med mycket kärlek. Djur och natur har alltid varit mina bästa vänner, i sällskap med dom strålar min själ som allra mest. I yngre tonåren så gick min pappa hastigt bort. Mitt liv vändes upp och ned. Jag fick hantera situationen av att själv befinna mig i ett svart hål av sorg, men även hjälplösheten av att se människor jag älskar behöva gå igenom samma sorg.

Lika mycket som detta är en tid i mitt liv som jag helst vill glömma, så är det en upplevelse och lärdom jag inte hade velat vara utan. Den har format mig till den jag är idag. Det var även från och med den dagen, som jag inte hade något annat val än att bli min egna bästa vän. 

- Livet ger oss endast de prövningar vi klarar av. Allt händer för vårt eget bästa. Ha tillit till det som sker. Även fast det kan vara svårt att se i de allra svåraste stunderna.

 

Jag har en tro att vi alla är här på denna jord för att utvecklas som människor. Vi är alla här för ett högre syfte. 

Livet har och kommer alltid att ge oss prövningar på olika sätt. Allt för vårt eget bästa - för att vi ska skala av lager på oss själva, bli mer sanna mot oss själva, lära oss att leva med ett mer öppet och förstående hjärta samt älska varandra med ovillkorslös kärlek. Det vi alla behöver lära oss är att lyssna inåt - Vad är det just Du behöver för att må bra? Vad är det som får Din själ att stråla? Vad är Ditt syfte här på jorden? När är Du som lyckligast? Lever Du din sanning? Du är din egen Guru. Du har alla svaren inom dig. 

- Lyssna inåt. Alla svaren finns redan inom dig. Var din egen Guru! 

 

 

 

Be your own Guru