SPIRITUELL LIVSCOACH

 

 

» «

 

YOGA OCH MEDITATION

 

- flowbyfanny

Tjänster

För bokning eller frågor, se "Kontakta mig".

 

Spirituell vägledning

 

Bild: Google

 

Spirituell vägledning - Jag hjälper dig att knyta upp eventuella knutar på din livsresa som Du befinner dig på. En vägledande hjälp för att se din situation i livet klarare. Jag har valt att kalla mitt arbetssätt för "Spirituell vägledning", detta med anledning av att jag via min intuition och spirituella förmåga känner in vart just Du befinner dig och därifrån vägleder dig hem igen, till din egen inre röst. Till din egen sanning.

 

Jag finns för Dig i alla områden i livet. Allt ifrån kärleksrelationer, hälsa, karriär, livsfrågor, medberoende, självkänsla etc.

Har du tappat tilliten till livet och till det som sker? Vill du ha hjälp att finna ditt syfte här på jorden? Behöver du vägledning i en relation? Har du lätt för att hamna i ett medberoende? Vill du förbättra din självkänsla? Vill du förändra ditt tankemönster? Är du HSP/Empat och behöver verktyg för att inte suga åt dig av andra människor energier? Låtar du dina känslor styra över ditt liv?

 

Jag lever efter filosofin att vi alla människor är våra egna gurus. Vi alla besitter en enorm inre kraft och vi alla sitter på svaren till våra egna frågor. Det vi behöver göra är att stanna upp och lyssna inåt. Jag finns här och vägleder dig tillbaka till din egen sanning. 

 

 

♥ Spirituell vägledning, telefon 30min/400 kr

♥ Spirituell vägledning, telefon 60min/700 kr

 

REIKI HEALING

 

Bild: Google

 

Under pågående praktik.

 

Mer info om tjänsten kommer inom kort. 

Yoga och meditation

 

Bild: Google

 

Yoga- och Meditationsklasser för privatpersoner och företag.

 

Mitt främsta fokus på Yoga-och Meditationsklasserna ligger i att du som utövare skall få utrymme till en lugn och återhämtande stund med dig själv, samt skapa en trygg plats där du får en möjlighet att lyssna inåt till din egen röst och sanning.

 

Yogan jag erbjuder går att anpassa för alla, oavsett kunskapsnivå.

 

"Yoga is the journey to the self" - unknown

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ♥ Kontakta mig för prisuppgifter

 

 

Spirituell LIVSCOACHning

 

Bild: Google

 

Spirituell livscoachning - Detta är för dig som är redo att göra en djup inre resa med dig själv. En resa där du får möta och läka dina inre sår, känna större tillit till livet och det som sker, observera och förändra dina tankemönster, landa i dig själv och din egen inre röst och sanning, lyssna till dina behov, leva ditt liv mer från hjärtat, hjälp att finna din passion och syfte här på jorden, ta hand om-och älska hela dig själv, börja ta ansvar över ditt eget liv och mående. 

 

Att möta sitt inre, ändra sina tankemönster och sätt att leva, göra medvetna och kärleksfulla förändringar i sitt liv, är inget som sker över en natt. Det kräver en stor egen vilja av att förändra och göra jobbet, mod att våga möta sina inre sår och kliva utanför sin komfortzon, tillit och tålamod till processen. Det kräver även ett öppet och ödmjukt hjärta till sig själv. Personlig utveckling kan jämföras likt att styrketräna, vi behöver utmana musklerna för att de skall växa. Det är en livslång process och disciplinerat, hårt arbete bakom det. Ingenting kommer gratis och det är ett livslångt projekt med sig själv. 

 

Min strävan är att vägleda dig till att leva ett liv mer från hjärtat, få dig att se din inre kraft och potential, känna mer tillit till livet och till dig själv, få dig att leva utifrån en mer holistisk livsstil där du tar hand om dig själv inom alla områden, verktyg för att kunna möta och hantera dina tankar/känslor, släppa taget om det som inte längre tjänar dig, jobba med dina olika tankemönster, sluta döma andra och dig själv etc.

 

 

Varje individ är unik och programmet utformas utifrån vart Du befinner dig på din livsresa. Jag möter dig med ett öppet hjärta och sinne, vart du än befinner dig.

 

- Inledande samtal där jag får möta dig där du befinner dig på din livsresa.

- Medvetandegör dina olika tankemönster, rädslor, livsvanor, kost, träning, mående, livssituation etc.

- Skräddarsydd plan efter dig och dina behov, där det kommer krävas hårt arbete från din sida. Detta är Din resa med dig själv och det är du som kommer att göra jobbet. Jag kommer att finnas vid din sida och vägleda dig under hela processen. 

- Regelbunden kontakt via mail/chatt.

- 60 min vägledande samtal/vecka. Totalt fyra samtal per månad. (Värde: 700kr/samtal)

- All kontakt sker via Zoom alt. telefon.

 

 

♥Spirituell livscoachning,  4000 kr/mån. Ingen bindningstid.