SPIRITUELL LIVSCOACH

 

 

» «

 

YOGA OCH MEDITATION

 

- flowbyfanny

Tjänster

All bokning sker via hemsidan, se "Kontakta mig".

Spirituell vägledning

 

Bild: Google

 

Livscoachning, andlig vägledning, motivationscoach - kärt barn har många namn. Alla dessa titlar har ett gemensamt syfte - Hjälpa Dig att knyta upp eventuella knutar på din livsresa du befinner dig på och ge dig verktyg som tar dig vidare i livet. En vägledande hjälp för att se din situation i livet klarare. Jag har valt att kalla mitt arbetssätt för "Spirituell vägledning", detta med anledning av att jag via min intuition och spirituella förmåga känner in vart just Du befinner dig och därifrån vägleder dig hem igen, till din egen inre röst. Till din egen sanning.

 

Jag finns för Dig i alla områden i livet. Allt ifrån kärleksrelationer, hälsa, karriär, livsfrågor, medberoende, självbild etc.

Har du tappat tilliten till livet och till det som sker? Vill du ha hjälp att finna ditt syfte här på jorden? Behöver du vägledning i en relation? Har du lätt för att hamna i ett medberoende? Vill du förbättra din självkänsla? Vill du förändra ditt tankemönster? Är du HSP/Empat och behöver verktyg för att inte suga åt dig av andra människor energier? Låtar du dina känslor styra över ditt liv?

 

Jag lever efter filosofin att vi alla människor är våra egna gurus. Vi alla besitter en enorm inre kraft och vi alla sitter på svaren till våra egna frågor. Det vi behöver göra är att stanna upp och lyssna inåt. Jag finns här och vägleder dig tillbaka till din egen sanning. 

 

Yoga och meditation

 

Bild: Google

 

Jag erbjuder yogaklasser till privatpersoner och företag.